In album: en iyi piercing takan yerler bakırköy beyaz kedi sanat tattoo piercing

Share album
«  <   1  2 3 > »

Beyaz Kedi Sanat 02125712403 - 05376318871 1 - Piercing uygulamalarında kullandığımız iğneler tek kullanımlık olum Alman malı Braun markalıdır. Piyasadaki benzerlerine oranla iğnelerimizin uçları daha keskin olduğundan acıyı minimum seviyede hissedersiniz. Delme işleminden önce seçtiğiniz küpe tüm bulaşıcı hastalıkları absorbe eden bir sıvının içerisinde sterilize edilmektedir. Kullanılan pensler özel cerrahi alet dezenfektanları ile steril edilmektedir. Delimden önce delim yapılacak bölge deri içine nüfuz eden dezenfektan ile temizlenir. Tüm bu işlemler sırasında steril tek kullanımlık eldivenler kullanılır. Uyuşturma işlemi uyuşturucu spreyler vasıtası ile yapılarak, acı minimum seviyeye indirilmektedir. Stüdyolarımızda Otoklav cihazı mevcuttur. Otoklav cihazı olamayan stüdyolarda delim yaptırmanızı tavsiye etmiyoruz. 2 - MATERYAL Stüdyolarımız dünyaca ünlü İngiliz Wildcat Piercing markasını tercih eder Titanyumlarımız gerçek olup, kalitesiz Çin malı üzerine sprey boya uygulanarak satılan sahte ve sağlıksız küpelerden değildir. Piercingde de tıpkı Altında olduğu gibi ( 14, 18, 22, 24 ayar ) Titanyumunda dereceleri vardır. G1 – G5 – G23 Titanyum gibi. G23 Titanyum en yüksek saflıkta Titanyumdur. Bayisi olduğumuz Wildcat markasının bütün Titanyumları G23’tür , G23 dünya üzerinde işlenebilen ve içerisinde en az miktarda nikel barındıran materyaldir. Çünkü ilk delim küpelerinde nikel olmamalıdır, bunu sebebi nikel madeninin salgıladığı tuzun kan ile karışması sonucu piercing yapılan bölge iyileşmez yada geç iyileşir. Bu yüzden ilk delimle G23 titanyumdan başka bir ürün kullanılmasını önermemekteyiz. Unutmayalım ki sağlık her şeyden önemlidir. 3 – İŞÇİLİK Piercing yapan kişinin (Piercer) insan anatomisini iyi bilmesi, ilk yardım konusunda deneyimli olması, hijyen ve sterilizasyon kurallarına uyması ve delim konusunda tecrübeli olması çok önemlidir KULAK VE BURUN DELİMİ Burnu tabancayla deldirmenizi pek tavsiye etmiyoruz. Sağlıklı olan piercing (iğne) yöntemidir. Dünyada kullanılan yöntemde budur. Tabanca kıkırdağı parçalayarak deler, iğnede ise böyle bir durum söz konusu değildir. Titanyum piercing küpelerinin burnun içinde kalan kısımları U harfi şeklinde burguludur burnunuza paraleldir, burun kemiğine batmaz. Takıp çıkartması kolaydır. Tabanca ile delimde kullanılan küpe bildiğimiz kulak küpesi olduğundan estetik açıdan da kaba durmaktadır ve bir hafta burunda kalması zorunludur. Bu zaman zarfında kulak küpesinin arkası takılmadığından düşme olasılığı yüksektir ayrıca dikine olduğundan burun kemiğine batar ve rahatsızlık verir. Sonrasında takılan burun hızmalarının da arkaları toplu olduğundan değiştirilmek istendiğinde, deliğe zarar verir ve burnunuz içeriden şişeceği için takacağınız hızmaların boyları kısa gelecektir. Beyaz Kedi Sanat 02125712403 - 05376318871

dudak piercing

dudak piercing en iyi piercing takan yerler bakırköy beyaz kedi sanat tattoo piercing
Beyaz Kedi Sanat 02125712403 - 05376318871
1 – HİJYEN
Piercing uygulamalarında kullandığımız iğneler tek kullanımlık olum Alman malı Braun markalıdır. Piyasadaki benzerlerine oranla iğnelerimizin uçları daha keskin olduğundan acıyı minimum seviyede hissedersiniz. Delme işleminden önce seçtiğiniz küpe tüm bulaşıcı hastalıkları absorbe eden bir sıvının içerisinde sterilize edilmektedir. Kullanılan pensler özel cerrahi alet dezenfektanları ile steril edilmektedir. Delimden önce delim yapılacak bölge deri içine nüfuz eden dezenfektan ile temizlenir. Tüm bu işlemler sırasında steril tek kullanımlık eldivenler kullanılır. Uyuşturma işlemi uyuşturucu spreyler vasıtası ile yapılarak, acı minimum seviyeye indirilmektedir. Stüdyolarımızda Otoklav cihazı mevcuttur. Otoklav cihazı olamayan stüdyolarda delim yaptırmanızı tavsiye etmiyoruz.
2 – MATERYAL
Stüdyolarımız dünyaca ünlü İngiliz Wildcat Piercing markasını tercih eder Titanyumlarımız gerçek olup, kalitesiz Çin malı üzerine sprey boya uygulanarak satılan sahte ve sağlıksız küpelerden değildir. Piercingde de tıpkı Altında olduğu gibi ( 14, 18, 22, 24 ayar ) Titanyumunda dereceleri vardır. G1 – G5 – G23 Titanyum gibi. G23 Titanyum en yüksek saflıkta Titanyumdur. Bayisi olduğumuz Wildcat markasının bütün Titanyumları G23’tür , G23 dünya üzerinde işlenebilen ve içerisinde en az miktarda nikel barındıran materyaldir. Çünkü ilk delim küpelerinde nikel olmamalıdır, bunu sebebi nikel madeninin salgıladığı tuzun kan ile karışması sonucu piercing yapılan bölge iyileşmez yada geç iyileşir. Bu yüzden ilk delimle G23 titanyumdan başka bir ürün kullanılmasını önermemekteyiz. Unutmayalım ki sağlık her şeyden önemlidir.
3 – İŞÇİLİK
Piercing yapan kişinin (Piercer) insan anatomisini iyi bilmesi, ilk yardım konusunda deneyimli olması, hijyen ve sterilizasyon kurallarına uyması ve delim konusunda tecrübeli olması çok önemlidir
KULAK VE BURUN DELİMİ Burnu tabancayla deldirmenizi pek tavsiye etmiyoruz. Sağlıklı olan piercing (iğne) yöntemidir. Dünyada kullanılan yöntemde budur. Tabanca kıkırdağı parçalayarak deler, iğnede ise böyle bir durum söz konusu değildir. Titanyum piercing küpelerinin burnun içinde kalan kısımları U harfi şeklinde burguludur burnunuza paraleldir, burun kemiğine batmaz. Takıp çıkartması kolaydır. Tabanca ile delimde kullanılan küpe bildiğimiz kulak küpesi olduğundan estetik açıdan da kaba durmaktadır ve bir hafta burunda kalması zorunludur. Bu zaman zarfında kulak küpesinin arkası takılmadığından düşme olasılığı yüksektir ayrıca dikine olduğundan burun kemiğine batar ve rahatsızlık verir. Sonrasında takılan burun hızmalarının da arkaları toplu olduğundan değiştirilmek istendiğinde, deliğe zarar verir ve burnunuz içeriden şişeceği için takacağınız hızmaların boyları kısa gelecektir.
Beyaz Kedi Sanat 02125712403 - 05376318871